ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «YOUTH PHARMACY SCIENCE»

ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «YOUTH PHARMACY SCIENCE»

7-8 грудня 2021 р. відбулася ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю
«YOUTH PHARMACY SCIENCE»

07 грудня 2021 р. у Національному фармацевтичному університеті відбулося підведення підсумків конкурсу “Краще студентське наукове товариство НФаУ” у рамках  ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «YOUTH PHARMACY SCIENCE». Кафедра нормальної та патологічної фізіології НФаУ отримала Подяку та пам’ятні подарунки за участь у конкурсі «Краще студентське наукове товариство НФаУ». В рамках конференції 08 грудня 2021 року на кафедрі нормальної та патологічної фізіології НФаУ відбулося засідання секції “Сучасні аспекти нормальної та патологічної фізіології й їх біохімічні механізми в медицині та фармації”. У секційному засіданні взяли участь члени студентського наукового товариства та співробітники кафедри нормальної та патологічної фізіології. Було представлено 9 доповідей.

Щиро вітаємо переможців та наукових керівників:

I місце – Калинович Назарій (студент 1 курсу спеціальності “Клінічна фармація”). Науковий керівник: асистент кафедри, кандидат біологічних наук Перець Олена. Доповідь: “Аналіз якості нічного сну, порушень з боку вегетативної нервової системи та когнітивної функції у підлітків. пошук методів корекції”

II місце – Doha Hammoud (student of 3rd course specialty “226 Pharmacy, industrial pharmacy”). Scientific supervisor: associate professor, PhD of Medicine Myronchenko Svitlana. Report: “The role of hyperbaric oxygen therapy in the treatment of COVID 19”

II місце – Чуфицький Єгор (студент 1 курсу спеціальності “Клінічна фармація”). Науковий керівник: завідувач кафедри нормальної та патологічної фізіології, доктор медичних наук, професор Кононенко Надія. Доповідь: “Аносмія, як ускладнення COVID-19: механізм виникнення та лікування”

III місце – Карнаух Денис (студент 3 курсу спеціальності “Фармація”). Науковий керівник: доцентт кафедри, кандидат медичних наук Миронченко Світлана. Доповідь: “Ступінь стигматизації, пов’язаної з ВІЛ-інфекцією, серед студентів національного фармацевтичного університету”

Переможці конференції були нагороджені Дипломами та пам’ятними подарунками Бажаємо молодим науковцям творчих пошуків і здобутків, невичерпної енергії, наснаги та вагомих успіхів і перемог на нелегкому, але надзвичайно цікавому шляху. Хай ніколи не згасають ваші прагнення до нових знань, хай завжди вас супроводжує натхнення!!!